Hardlopers genieten van feestelijke jaarafsluiter tijdens Stadspark Nightrun Groningen

images

Op vrijdagavond 15 december genoten zo’n 1400 deelnemers van de tweede editie van de Stadspark Nightrun. Hardlopers van jong tot oud liepen een mooie route van 6 of 10 kilometer door het Groningse Stadspark vol spectaculaire animaties.

Onder ideale omstandigheden vertrokken de eerste deelnemers om 20.00 uur vanaf de atletiekbaan in het Stadspark. Onderweg kwamen de lopers veel toffe elementen tegen. Zo waren er op de route meerdere DJ’s en lichtanimaties te vinden. De indrukwekkende lasershow op de Drafbaan was enorm populair onder de deelnemers.

Feestelijke en sportieve jaarafsluiter
Tijdens de Stadspark Nightrun lopen veel deelnemers samen met vrienden, collega’s of familie. Samen sluiten ze het jaar af op een sportieve, maar vooral gezellige manier. Na de run werd er nog flink nagenoten in het Stadspark onder het genot van een drankje.

Veel deelnemers maakten onderweg foto’s en uiteraard ook na de finish bij de i did it wall. Onze fotografen hebben ook hun best gedaan om mooie plaatjes te schieten. De (eerste) foto’s kun je terugvinden in het fotoalbum.

Volgende uitdaging
Kun je niet wachten op jouw volgende uitdaging? Schrijf je dan snel in voor de Lagro Ebens Nacht van Groningen! Begin 2024 goed en zet een mooie tijd neer op zaterdagavond 10 februari. Inschrijven kan via: https://www.nachtvangroningen.nl/inschrijven/

Bedankt voor jouw deelname! Fijne feestdagen en hopelijk tot volgend jaar!