Vrijwilligers

VRIJWILLIGER WORDEN?

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de Stadspark Nightrun een aantal regels verbonden.

Aanmelden

ZONDER JOU GEEN NIGHT RUN

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. 

Welke taak jij ook krijgt, je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Stadspark Nightrun, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement
• Gratis snackpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement
• Vrijwilligersfeest aan het eind van het jaar

VRAGEN?

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres info@stadsparknightrun.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.

Mogelijk bestandtypes: jpg, jpeg, gif, png, txt, dox, xls, pdf