Event Info

 

Nachtelijke belevingsloop met de ideale mix van sport, fun en spanning

De Stadspark Nightrun is een hardloopfeest. Het is de perfecte mix van sport en bewegen, fun en spanning. Je loopt in het donker door het iconische en sfeervolle Stadspark in Groningen, waar eerder dit jaar nog Guns N' Roses op het podium stond. Het is geen wedstrijd, tijdsregistratie is er dan ook niet. Bij de Stadspark Nightrun draait alles om plezier. Er is muziek, entertainment en voldoende tijd voor een dansje of toffe selfies onderweg. Iedereen komt met een lach over de finish en kan daarna dansend door richting de afterparty. Kortom; een feest voor iedereen.

Of je nu beginnend of gevorderd loper bent, iedereen is welkom. Je kunt tijdens de Stadspark Nightrun kiezen uit twee verschillende afstanden. De korte afstand is een route van ongeveer 6 km en de lange afstand is ongeveer 10 km. Je hoeft je keuze vooraf niet door te geven. Tijdens het lopen bepaal je zelf welke van de twee routes je kiest.

De unieke headlight die is inbegrepen bij je inschrijving, zorgt voor extra sfeer en is daarnaast een leuk aandenken.  

In 2022 is het de eerste keer dat de Stadspark Nightrun wordt georganiseerd. Het is overigens niet de eerste nightrun in de omgeving van Groningen. Eerder werd dit evenement georganiseerd op Groningen Airport Eelde. Dit jaar is er met het Stadspark gekozen voor een meer centrale ligging, die eveneens goed bereikbaar is met het OV. Daarnaast staat het Stadspark garant voor sfeer en is het de ideale locatie voor een gaaf loopfeest.

Bekijk de aftermovie

Nog één keer nagenieten van de eerste editie van de Stadspark Nightrun? Bekijk de aftermovie!