Event Info

Laat je betoveren tijdens de Stadspark Nightrun Groningen

Deze run wil je niet missen!

Op vrijdag 15 december 2023 toveren we het Stadspark in Groningen om tot de basis van een spectaculaire nightrun. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar willen we er ook dit jaar samen met jou een feestje van maken! Met spectaculaire lichtanimaties, heerlijke muziek en verrassende acts is de Stadspark Nightrun de perfecte mix van sport, plezier en spanning.

De Stadspark Nightrun is een evenement waarbij iedereen welkom is. Het is een feestje voor zowel de ervaren als beginnende hardloper. Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden. De korte route is ongeveer 6 kilometer en de lange route ongeveer 10 kilometer. Je mag tijdens het lopen helemaal zelf kiezen welke route je loopt. Welke route je ook kiest, je komt met een lach over de finish en daarna dansend door richting de afterparty.

We houden geen tijd bij, dus het belangrijkste is dat je geniet! Dit jaar staat het evenement gepland in de sfeervolle maand december. Haal je meest spectaculaire outfit uit de kast en samen verlichten we het Stadspark in het mooie Groningen. Het eerste lichtelement krijg je van ons: een unieke headlight.

In 2022 vond de eerste editie plaats van de Stadspark Nightrun. Het was een prachtige editie om niet snel te vergeten. Voorheen werd dit evenement georganiseerd op Groningen Airport Eelde. Wil jij zien hoe leuk de Stadspark Nightrun vorig jaar was? Bekijk dan de aftermovie.

Programma vrijdag 15 december 2023

De start is bij de atletiekbaan in het Stadspark in Groningen.

Tijd Activiteit
18.30 – 21.00 uur Ophalen startnummers (en T-shirts)
20.00 uur Startwave 1 - Uitverkocht
20.15 uur Startwave 2 - Uitverkocht
20.30 uur Startwave 3 - Uitverkocht
20.45 uur Startwave 4

Onder voorbehoud van wijzigingen.

Bereikbaarheid

De eventlocatie in het Stadspark in Groningen is bij Groningen Atletiek. Het adres is: Mulock Houwerlaan 25.

We adviseren om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Je kunt jouw fiets parkeren bij de ingang van de atletiekvereniging. 

Kom je met de auto? Je kunt parkeren bij Parkeer Eiland Gasunie. Volg de instructies van de verkeersregelaars. 

Voor het openbaar vervoer kun je kijken op 9292.nl voor de meest accurate informatie. 

 

PARCOURS