Lachende gezichten tijdens sfeervolle eerste editie van Stadspark Nightrun Groningen

images

Op zaterdag 19 november vond de eerste editie plaats van de Stadspark Nightrun Groningen. Ruim duizend hardlopers van jong en oud trotseerden de kou om een mooie route af te leggen van 6 of 10 kilometer.

Het was de eerste Nightrun in het Groningse Stadspark. Voorheen werd dit evenement namelijk georganiseerd op Groningen Airport Eelde. Het was een koude avond in Groningen, maar dat mocht de pret niet drukken. Een sfeervolle route vol verrassingen, maakte van de Nightrun een echte Fun Run.

Loopfeest
De Stadspark Nightrun zorgde van start tot finish voor lachende gezichten. De lopers genoten onderweg van meerdere muziekpunten en veel verrassende acts. Zo kwamen de lopers onderweg vuurkunstenaars tegen en waren er lichtshows te zien.

Na de start om 20.00 konden deelnemers kiezen uit een korte of lange route. De korte route was 6 kilometer en de lange route ongeveer 10 kilometer. Dat maakt de Stadspark Nightrun geschikt voor zowel de ervaren als beginnende hardloper. Op de foto's is te zien dat het voor alle deelnemers genieten was.

Fotoverslag
Het fotoverslag is te bekijken via de Facebook-pagina van de Stadspark Nightrun. Bekijk de foto’s via deze link.